LOGONA Daily Care
 
resnični talenti naravne nege za vso družino
 
Linija izdelkov Daily Care ponuja kvalitetne izdelke s certifikatom BDIH za kontrolirano naravno kozmetiko, ki so namenjeni vsej družini. Hkrati pa novincem v ponudbi naravne kozmetike nudi jasen in nezapleten vstop v svet naravnih izdelkov za osebno nego. Vsak izmed izdelkov linije Daily Care, pa naj bo namenjen negi telesa, kože ali las, je odlična prva izbira na trgu, ki je preplavljen z izdelki, kar marsikaterega novinca vrže iz tira. S to linijo izdelkov smo vam izbiro poenostavili.
 
Pri izboru sestavin za izdelke LOGONA Daily Care nismo sklepali kompromisov. Vsebujejo najnežnejše čistilne učinkovine, prvovrstna rastlinska olja iz certificirano organske pridelave in čiste, naravne dišave. Vsak proizvod je dermatološko testiran.
 
Logona Daily Care
+ certifikat BDIH za naravno kozmetiko
+ z zelišči in olji iz organske pridelave
+ dermatološko testirano
- brez parafinov in PEG
 
 
Krema BIO aloja in oliva DAILY CARE
Globoko, hranljivo vlaženje za obraz in telo. Odlično za težavne suhe predele kože. Priporočamo jo tudi za občutljivo otroško kožo.
 
Šampon BIO aloja in oliva DAILY CARE
Zelo nežen šampon za normalne lase. Lase čisti in neguje z izjemno nežnimi čistilnimi učinkovinami, aloe vero in olivnim oljem. Odličen za vsakodnevno uporabo. Brez sintetičnih konzervansov, barvil in dišav.
 
Tekoče milo BIO aloja in limeta DAILY CARE
Koži prijazno. Izjemno nežno naravno milo priporočamo za pogosto umivanje rok in za umivanje poškodovanih rok. Nevtralen pH, brez sintetičnih konzervansov, barvil in dišav.
 
Gel za tuširanje BIO aloja in limeta DAILY CARE
Nežen, osvežujoč gel za vsakodnevno tuširanje. Neguje z aloe vero in osveži z naravno dišavo limete. Brez sintetičnih konzervansov, barvil in dišav.
 
Losjon za telo BIO aloja in limeta DAILY CARE
Lahek vlažilni losjon, ki se hitro vpije in je bogat z aloe vero, jojobinim in karitejevim maslom. Odličen za vsakodnevno uporabo. Brez sintetičnih konzervansov, barvil in dišav.
 
Olje za telo BIO aloja in limeta DAILY CARE
Mešanica olj iz potrjeno organske pridelave je primerna za čiščenje in masažo. Izboljša prožnost in gladkost kože vsakega tipa. Brez sintetičnih konzervansov, barvil in dišav.
 
Krema za roke BIO aloja in jojoba DAILY CARE
Intenzivna nega za suho in poškodovano kožo s karitejevim maslom, aloe vero in jojobo. Krema za roke se hitro vpije in naredi kožo mehko in prožno.
 
Zobna pasta s poprovo meto DAILY CARE
Zobna pasta se nežno peni in ima bogato aromo poprove mete. Drobni mineralni delčki odstranjujejo zobne obloge, ne da bi poškodovali sklenino. Brez natrijevega lauril sulfata. Brez fluoridov. Brez sintetičnih konzervansov.