LOGONA FREE
 
zelo nežna nega za zelo občutljivo kožo
 
 
Če zelo občutljivo kožo izpostavimo spremembam v okolju, stresu ali nepravilni negi, se lahko odzove slabo, postane razdražena, pordi, pušča občutek zategnjenosti. Če hočemo zmanjšati tveganje za negativne in alergične reakcije, moramo zelo občutljivi koži ponuditi premišljeno in uravnoteženo higieno ter nego. Izdelki LOGONA Free občutljivi koži previdno nego, ki jo potrebuje.
 
LOGONA Free – naravno, preprosto in učinkovito
Testirano pri nemškem združenju alergičnih in astmatičnih bolnikov (DAAB).
Dermatološko testirano.
Brez sintetičnih barvil, dišav in konzervansov.
Brez petrokemičnih sestavin.
Certifikat BDIH za naravno kozmetiko.
 
Izdelki LOGONA Free vsebujejo samo najnežnejše naravne učinkovine, ki pomagajo zelo občutljivi koži obnoviti ravnotežje in zdravje. Ščitijo in krepijo naravni kisli plašč kože, prvo obrambno linijo v boju s slabimi vplivi okolja.
 
Razvoj izdelkov LOGONA Free je pri vsakem koraku spremljalo obširno dermatološko testiranje. Vsi izdelki nosijo znak, ki zagotavlja, da jih priporoča nemško združenje alergičnih in astmatičnih bolnikov (DAAB).
 
Celotna linija izdelkov LOGONA Free ustreza strogim kriterijem za pridobitev certifikata BDIH za kontrolirano naravno kozmetiko.
 
Čistilno mleko FREE
Čistilno mleko Free zadovolji posebne potrebe zelo občutljive kože, ki hitro postane razdražena. Zelo nežne čistilne učinkovine rastlinskega izvora in negovalno jojobino olje ter olji grozdnih pečk in sladkega mandlja skupaj nežno očistijo in osvežijo kožo, ne da bi jo dražili. Uporabljajte zjutraj in zvečer in nadaljujete nego z vlažilno kremo LOGONA Free.
 
Vlažilna krema FREE
Vlažilna krema Free navlaži in neguje občutljivo kožo z nežnimi naravnimi sestavinami, kot so jojobino olje, olje grozdnih pečk, karitejevo maslo in rastlinski glicerin, ki preprečuje izgubo vlage. Ustvarja ravnotežje med vlago in olji v zunanjih plasteh kože.
 
Šampon in gel za tuširanje FREE
Nežne rastlinske čistilne učinkovine skupaj z rastlinskim glicerinom, ki preprečuje izgubo vlage, očistijo lase in kožo, ne da bi jih izsušile.
 
Losjon za telo FREE
Losjon za telo Free obnovi prožnejšo teksturo vaše kože in ustvari negovan videz. Prvovrstne rastlinske učinkovine, kot so olje sladkega mandlja, jojobino olje in karitejevo maslo, negujejo in ščitijo vašo kožo ter ji pomagajo povrniti razmerje med olji in vlago. Nevtralni pH krepi kisli plašč kože in s tem tudi njeno odpornost na škodljive vplive okolja.
 
Dezodorantni sprej FREE
Dezodorantni sprej Free vam nudi zanesljivo, dolgotrajno svežino brez draženja kože. Prečiščena izvirska voda in žvepleni kristali gline uravnovesijo kisli plašč kože in preprečijo nastanek bakterij, ki povzročajo slab vonj. Brez alkohola.
 
Glicerinsko milo FREE
Glicerinsko milo Free z nežno sestavo brez dišav očisti kožo, ne da bi jo izsušilo. Brez EDTA in brez agresivnih antibakterijskih učinkovin.