• LIČENJE

PROFESIONALNA PONUDBA IN VRHUNSKA STORITEV
z umetnico ličenja Mirjam Mihelčič Korez, univ. dipl. biol, www.bitizenska.org
1. individualni tečaj ličenja
2. vrhunsko oblikovanje obrvi 
 
INDIVIDUALNI TEČAJ LIČENJA
 
Na tržišču je velika ponudba tečajev ličenja, ki so večinoma časovno obsežna in pokrivajo področja, ki so za končne uporabnice preobsežna in za domačo uporabo neuporabna. Če si kljub temu želite profesionalno znanje, male skrivnosti mojstrov ličenja in kakovosten čas posvečen le vam, potem se odločite za individualni tečaj ličenja. Domov boste odlšle z znanjem, ki vam bo vsak dan pomagal do naravno svežega in zdravega videza.

 
Tečaj je teoretično in praktično prilagojen vašemu obrazu, osebnemu slogu in željam ter zajema:
  
 • priprava kože obraza in naravna dnevna nega
 • profesionalno oblikovanje obrvi in napotki, kako doma same vzdržujete obliko
 • dnevni make up – koraki do sijočega in zdravega videza s profesionalnim pristopom:
1.       korektura
2.       podlaga
3.       puder in fiksiranje
4.       oblikovanje linije obrvi s črtalom ali senčilom
5.       senčenje obraza
6.       poudarjanje oblike oči / izbor barv
7.       kako namažemo trepalnice, da popolnoma izkoristimo njihovo naravno rast
8.       oblikovanje ustnic – pravilni koraki za poudarjanje oblike in polnosti v skladu z obliko obraza / izbor barv
9.       senčenje ličnic, ki ustreza vaši anatomiji obraza in poudarja relief obraza / izbor barv
   
 • izdelava osebne karte, ki služi kot zemljevid pri negi kože, vzdrževanju oblike obrvi in postopku ličenja:
1.       shema oblike in dolžine obrvi
2.       shema korektur na obrazu
3.       izrisan make up
4.       seznam dekorativnih in negovalnih izdelkov naravne kozmetike Logona, Aquabio in Sante, ki ki smo jih pri vašem ličenju uporabile
 
Polovico svojega obraza boste po korakih in napotkih umetnice ličenja Mirjam Mihelčič Korez naličile same. Tako boste lahko že na samem tečaju popravile napake in izboljšale svojo tehniko ličenja.
Tečaj temelji na principih naravne lepote, kar pomeni, da vašega obraza ne bomo na novo narisali, temveč poudarili vašo lepoto. Vaše bistvo bo naša inspiracija.
Mirjam vam bo predala znanje in male skrivnosti velikih mojstrov, tako da boste na koncu videti sveže, spočite in naravno lepe. Ženske v zrelih letih boste videti za nekaj let mlajše.
Intenzivnost dnevnega ličenja bo narekoval barvni tip kateremu pripadate po svoji barvi las, polti in anatomiji.
Mirjam vam bo izrisala tudi osebno karto, ki vam bo pomagala pri postopku ličenja doma. Po zaključku izobraževanja sem vam na voljo za morebitne brezplačne nasvete ali tretmaje kot so osvežitev oblike obrvi in enourni nadaljevalni tečaj za večerno oziroma svečano ličenje.

Tečaj zelo priporočamo tudi mladim dekletom, ki se bodo lahko že na začetku usmerile v naravno nego in ličenje. Tako lahko izpustite fazo neuspelih poskusov, ki k živce vaših staršev. Prihranjena vam bo nikoli končana zgodba frustracij v smislu »meni pa to ne paše« ali »nisem lepa, kot tista iz reklame«. Vsem uporabnicam kozmetike je znana zgodba neuspešnega nakupovanja neprimernih ali nekvalitetnih izdelkov. V kopalnici sameva kup neuporabljene kozmetike, vi pa se obenem sprašujete, če je z vami kaj narobe. Tečaj je dobra investicija, ki v končni fazi pomeni tudi velik prihranek.
 
Naročite se na individualni tečaj ličenja!
GSM: 041 404 773
Tel: 0590 55 65 2
 
Cena: 100€
Na tečaj lahko pridete tudi z prijateljico ali sorodnico. V tem primeru se obema upošteva 10% popust.
 
Trajanje: 2h
 
 
 
VRHUNSKO OBLIKOVANJE OBRVI
Oblikovanje obrvi pri mojstru ličenja ni kozmetični tretma ampak umetnost in tako presega kvaliteto tovrstne konvencionalne kozmetične usluge.
  
 
Če so oči zrcalo duše so obrvi okvir zrcala! Lepo in harmonično oblikovane obrvi predstavljajo tretjino dobrega videza. Prvo tretjino zaseda naravno negovana in zdrava koža. Tretji delež pa pripada samemu ličenju.
Pri oblikovanju obrvi gre za poudarjanje lepote obraza ali celo za hiter »lifting«. Pogled se odpre, teža in utrujenost na obrazu zbledita. Obraz zgleda bolj svež, spočit in mladosten. Ker obrvi čez čas ob vstrajnem puljenju prenehajo rasti, je ta tretma zelo pomemben tudi za mlada dekleta.  
Mirjam pri oblikovanju upošteva anatomijo obraza in sledi principu harmoničnih razmerij, predvsem pa v večini primerov ohranja njihovo naravno širino. Pri tem delu ji pomaga njen študij biologije (poznavanje anatomije), alternativne medicine iz področja »branja karakternih lastnosti ljudi« iz obraznih potez in risanje.  
 
Kako se pripravite na obisk pri Mirjam?
Pustite si rasti obrvi približno dva tedna. Večja poraščenost – boljši rezultat! Če ne zdržite, se lahko postopka lotimo tudi postopno! Obrvi se oblikujejo s pinceto. Voskanja in britja ne priporočam. Pinceta omogoča, da se izognemu hkratni rasti vseh dlačic, ki hitro pokvari naš videz. Tudi kasnejše vzdrževanje je veliko lažje, natančnost oblikovanja pa veliko večja.
 
Kakšen je postopek?
  • čiščenje kože s tonikom Meta, Logona z antiseptičnim delovanjem
  • boleč postopek in reakcijo kože Mirjam omili tako, pa področje okoli obrvi ohladi z ledom
  • puljenje obrvi
  • čiščenje kože s tonikom Meta, Logona z antiseptičnim delovanjem
  • koža se umiri s pomočjo gela Aloja, Logona
  • kremni korektor v svinčniku 30 ali 31, sante je odlična podlaga za oblikovanje obrvi
  • obrvi lahko oblikujemo na dva načina:
 • 1.       z Logoninim svinčnikom za oblikovanje obrvi. Barva je nevtralna oziroma rjavo – siva. Svinčnik je v obliki kompresiranega prahu in ne daje učinka umetno in mastno začrtanih obrvi. Z dobro ošiljeno konico in drobnimi črticami zapolnimo vmesne prostorčke med dlakami in tako dobimo popolno obliko
  2.       z uporabo senčila 71, Sante, ki obsega rjave, bakrene in beige odtenke, primerne tako za svetlolaske kot temnolaske
  • pod najvišji del obrvi nanesemo kremno senčko v svinčniku za svetlobne točke – Highlighter 01 v srebrni ali 02 zlati barvi
  • Mirjam vam bo narisala osebno shemo z obliko in dolžino obrvi, ki ustezajo vašemu obrazu zadovoljstvo ob pogledu na pozitivno spremembo

Naročite se na oblikovanje obrvi!
GSM: 041 404 773
Tel: 0590 55 65 2

Cena: 12€
 
Trajanje: 20 min